Servicii

Servicii

Ce facem

Serviciile noastre

Producții TV

Pentru noi, totul este despre imersiune și crearea unei experiențe TV memorabile. De la seriale clasice și lider de audiență precum Adela, la emisiuni inovative și educative precum Hello Chef și MediCOOL, echipa noastră reușește să dea mișcare conceptelor complexe într-un cadru captivant, distractiv, versatil și emoționant.

Producții publicitare

Transformăm și aducem la viață viziunile creative, apropiind telespectatorii de brand-ul dvs. Trăim într-o era digitală, așadar inovația și accesibilitatea pe diferite platforme sunt combinate pentru a forma un punct de interacțiune brand și client.

Servicii de promovare

Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a livra o gamă variată de proiecte, care acoperă mai multe tipuri de media, adaptându-ne la obiectivele brand-ului lor. Dezvoltăm ideile folosind strategii complexe cu rezultate pe termen lung.

Talent Management

Echipa noastră de specialiști este disciplinată, motivată și pasionată să creeze oportunități excelente pentru clienții și partenerii noștri. Oferim reprezentare unei liste variate și dinamice de artiști și creatori de conținut care lucrează în televiziune, muzică, filme, teatru, și artă culinară. Mulți dintre artiștii noștri colaborează cu mărci de renume, realizând conținut personalizat, campanii pentru social media, sponsorizări și evenimente private.

SERIALE, EMISIUNI & RECLAME

Proiectele noastre

Adela

Serial TV lider de audiență

Hello Chef

Show culinar educativ cu chef Roxana Blenche

MediCOOL

Emisiune fresh cu sfaturi medicale de la Dr. Mihail Pautov

Sacrificiul

Cea mai bogată distribuţie ale unui serial de pe TV din România

Povești de familie

Serial cu povești inspirate din problemele reale de zi cu zi

Mangalița

O comedie colorată și savuroasă

Reclamă X Factor România

Tehnica de filmare a fost o premieră în țară