Știri

Babană ne povestește despre Poftiți pe la Noi!

111111

blog image

Babană ne povestește despre Poftiți pe la Noi!

În sezonul 8 Poftiți pe la Noi – Poftiți prin Țară, gazda Nea Mărin a pus la muncă o nouă serie de vedete! Pentru 3 ediții consecutive, cele şase vedete care au încercat să facă față provocărilor au fost: Sony, Nicolai Tand, Oase, Ilona Brezoianu, Răzvan Babană și Florin Ristei.

CELE MAI MEMORABILE MOMENTE ALE LUI BABANĂ

În fața tuturor misiunilor primite, Razvan Babană a reușit să strălucească de fiecare dată, creeând momente cu totul memorabile. De la sesiunea foto cu Andreea Tonciu, întreruptă de extintorul declanșat de Sony și fugăreala pe plajă, la plimbarea sa cu căruciorul înalt ce a rezultat în a da cântarul peste cap, și la apariția lui strălucitoare la piscină după îndeplinirea misiunii dificile de a extrage și muta nămol, nu ne-am putut dezlipi ochii de televizor atunci când apărea Babană.

Se poate spune că cireașa de pe tort a fost atunci când Babană, Sony și Oase au fost nevoiți să care laptele până la stâna din vale cu ajutorul măgarilor. A urmat un moment dureros de amuzant, în care cei trei au încercat să prindă, să se urce și să meargă pe măgărușii.

„Atât de tare am simțit durerea, am crezut că sunt mort”, a exclamat Răzvan Babană.

Ultimul episod Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, a fost o dulce încheiere a celor 12 ani de difuzare a emisiunii. Petrecerea a fost plină de emoții și un simț de mulțumire că au reușit să arate telespectatorilor imagini speciale din frumoasă noastră țară.

„AM TRĂIT TOATE EMOȚIILE LA UN LOC”

Babană a povestit mai multe despre experiență sa pe pagina lui de Instagram:

„Au fost momente în care am râs, am plâns, am trăit toate emoțiile la un loc. Recunosc. M-am distrat copios. Simțeam cu sinceritate că sunt liber, iar tot ce mi-a mai ramas, a fost să zboooor. Da, da. Am zburat. La propriu și la figurat.

Bineînțeles că îmi doresc să subliniez și profesionalismul de care dau dovadă oamenii din spatele camerelor. Sunt mereu prezenți alături de noi, ore întregi de muncă, emoții împărțașite, multă mișcare și mereu atenți ca nouă să ne fie bine.”