Știri

Premiera sezonului 2 MediCOOL!

111111

blog image

Premiera sezonului 2 MediCOOL!

Numărătoarea inversă a început: sâmbăta, pe 26 februarie, la 12:00, ne întâlnim cu gazda emisiunii, dr. Mihai Pautov, și cu dr. Elena Popa, Carmen Brumă şi Ana Barbu, la cea mai cool emisiune de sănătate de la Antena 1, MediCOOL.

Ediție de ediție, veți primi sfaturi și informații medicale pe înțelesul tuturor, direct de la medici de renume și specialiști care vor acoperi o sferă largă de interes: sănătate mintală și fizică, somn, nutriţie şi sport, relații sociale etc.

Ce a spus gazda, dr. Mihail Pautov despre noul sezon

„Mă bucur foarte tare că primul sezon a venit cu un feedback foarte bun. Am primit multe mesaje, atât eu, cât şi colegii mei, în care oamenii ne spuneau că sunt foarte bucuroşi că în sfârşit pot primi sfaturi de specialitate, pe înţelesul lor.

Au fost şi mesaje în care ne rugau să mutăm emisiunea un pic mai târziu, aşa că am schimbat şi ora – 12:00 – ca să putem avea cu toţii cele minimum 8 ore de somn de weekend înainte de emisiune. Aşadar, vă invităm să urmăriţi noul sezon MediCOOL, în fiecare sâmvătă la Antena 1. Ne păstrăm promisiunea de a face din doctor un prieten care merită cât mai des vizitat!”, a declarat gazda emisiunii, medicul Mihail Pautov.

Citește mai mult despre Carmen Brumă și Ana Barbu care s-au alăturat echipei în acest sezon.

Sursă: A1.ro