Știri

Cosmin și Maria – senzație pe gheață!

111111

blog image

Cosmin și Maria – senzație pe gheață!

Cosmin Natanticu împreună cu partenera lui pe gheață, Maria Coroamă, au făcut senzație în a doua ediție Dancing On Ice – Vis în Doi!

Fiecare pereche din emisiune este formată dintr-un patinator amator și unul profesionist. Împreună ei luptă pentru a fi desemnați câștigători, dar și pentru a realiza visul unuia dintre partenerii perechii respective. Pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro perechile trebuie să îi impresioneze pe membrii juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, dar și pe telespectatori, care îi pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Visul Mariei

Comediantul Natanticu face echipă cu Maria Coroamă, antrenoare și multiplă campioană națională. Visul ei este să dezvolte o sală de pregătire pentru a ridică nivelul patinatorilor pe care îi antrenează în cadrul clubului său:

„Viața mea s-a schimbat… Îmi doresc foarte mult să fac această sală de pregătire fizică, pentru că sportivii să beneficieze de condițiile care există în lume”.

Primul moment al perechii la Dancing On Ice

Sâmbăta aceasta și în premieră la Dancing on Ice, Cosmin și Maria au oferit un moment energizant, piperat cu umor și multe elemente tehnice pe o piesă nostalgică de sfârșit de anii 90, Canned Heat – Jamiroquai. Emoțiile și-au spus cuvântul și spre finalul programului artistic, Natanticu a căzut, dar a demonstrat curaj și a continuat să patineze. Jurații au apreciat și au aplaudat efortul lor.

„E foarte important să știi să te ridici,” a remarcat Elwira Petre.

Deși punctajul nu a fost unul foarte mare, împreună cu votul telespectatorilor, Cosmin și Maria au reușit să se salveze! Urmăriți momentul lor mai jos!

Noi îi susținem în continuare și abia așteptăm să vedem ce vor pregăti sâmbăta viitoare sâmbătă la 20:00 la Antena 1 și pe AntenaPlay!

Sursă: A1.ro