Știri

Natanticii la Te Cunosc De Undeva!

111111

blog image

Natanticii la Te Cunosc De Undeva!

Simpaticii și talentații Eliza și Cosmin Natatnticu pornesc în spectaculosul joc al transformărilor sâmbăta aceasta în cel mai nou sezon Te Cunosc De Undeva!

Eliza şi Cosmin Natanticu pornesc în spectaculosul joc al
transformărilor puşi pe şotii, dar şi cu multe temeri legate de
provocările pe care li le-a pregătit ruleta.

Sunt absolut convinsă că ne vom distra foarte tare, că o să leşin
de râs cu soţul meu, mai ales când va veni şi primul travesti, când va
trebui să se epileze…nu există plăcere mai mare decât să îl epilez
eu!”
, a glumit Eliza, în vreme ce Cosmin a completat: „Eu cred că o să fiu mai exigent cu ea, pentru că eu sunt competitiv. Teama mea cea mai mare e de creionul dermatograf, nu suport să te apropii de mine, trebuie să mă lege de scaun dacă se apropie cu dermatograful de mine. Plus faptul că eu nu am răbdare, în general, măcunosc şi ştiu care sunt punctele mele slabe”.

Iar dacă Eliza îşi doreşte de la ruletă personaje cu voci puternice, Cosmin are cu totul alte aşteptări: „Dacă aş putea, aş vrea să primesc doar personaje din showbizz care nu prea cântă, că slavă Domnului are Ruli de unde alege:))! Chiar mi-e frică să nu câştig acest sezon, pentru că după mi-o iau în cap şi
chiar cred că ştiu să cânt, lucru pe care îl face foarte bine soţia mea. Pentru că sunt conştient că vocea în acest cuplu este Lizi, iar eu sunt un accesoriu de lux!”,
a mai completat Cosmin, care a şi dezvăluit că cel mai greu până acum i s-a părut să renunţe la barba pe care o poartă de foarte multă vreme.

Ce provocări le-a pregătit ruleta și în ce personaje se vor transforma, aflăm cu toții în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1!

Vă ținem pumnii Eliza și Cosmin și abia așteptăm să vă urmărim parcursul în emisiune!

Sursă: A1.ro