Știri

Medicool – lider pentru a 2-a săptămână consecutiv!

111111

blog image

Medicool – lider pentru a 2-a săptămână consecutiv!

Telespectatorii au decis: Sâmbăta este ziua sănătății. MEDICOOL a fost pentru a doua săptămâna consecutiv lider de audiență.

În episodul 12, gazda emisiunii dr. Mihail Pautov, alături de co-gazdele dr. Elena Popa, Carmen Brumă și Ana Barbu au dezbătut suplimente orale în dermatologie, autopalparea sânilor, au demontat mituri despre mărirea sânilor prin sport, și au vorbit despre dieta indicată persoanelor care au probleme cu tiroida.

Deasemenea, gazdele au vorbit despre efectele adverse al consumului de antibiotice care se iau fără prescripție sau foarte des. Acestea pot fi imediate și se manifestă prin grețuri și dureri de stomac, indigestii, sau pe termen lung, se pot dezvolta gastrite sau diverse alergii.

Palparea sânilor este un alt obicei cu care femeile nu sunt foarte obișnuite, deși ar trebui. Dr. Laura Mustață ne-a recomandat autopalparea după fiecare ciclu menstrual iar pentru femeile peste 40 de ani, o mamografie o dată la doi ani.

Urmăriți episodul integral pe AntenaPlay, sau segmente din ediție pe YouTube.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături și ceastă sâmbătă și vă așteptăm și săptămâna viitoare pentru mai multe sfaturi utile pentru sănătatea noastră!