Știri

MediCOOL încheie sezonul 2 lider de audiență!

111111

blog image

MediCOOL încheie sezonul 2 lider de audiență!

În episodul 16, gazda emisiunii dr. Mihail Pautov, alături de co-gazdele dr. Elena Popa, Carmen Brumă și Ana Barbu nașterea naturală sau cea prin cezariană, dopurile de ceară, vertijul, și cum adormim bebelușii ca să putem avea și noi un somn calitativ.

Dr. ORL Ioana Vodă și dr. Mihail Pautov au demontat mituri despre dopurile de ceară, printre care cel mai des întâlnit, conform căruia formarea unui dop se datorează unei igiene precare. Adevărul este că ceara este un mod de protecție a urechii față de factorii externi, iar cei care transpiră mai mult sunt, de fapt, mai predispuși să producă ceară în urechi.

Deasemenea, Dr. Vodă a demonstrat cum se poate scăpa de frica de înălțimi împreună cu invitata Eliza Natanticu, și a povestit despre o stare de amețeală cu care se confruntă mulți oameni, numită vertij, care trebuie să fie tratată de un specialist daca prezintă simtome grave.

Principala problemă a mămicilor, după ce ajung cu bebelușii acasă este somnul celor mici. Specialiștii în metodele de adormire a copilului recomandă ca suprafața pe care cei mici dorm, să fie plană și fără elemente disturbatoare, precum jucării sau baby nest. Este recomandat ca bebelușii să doarmă cât de mult posibil.

Întreaga echipă MediCOOL vă mulțumește că ne-ați fost alături pe parcursul sezonului 2 în număr mare și vă așteptăm cu mare nerăbdare și cu multe suprize în următorul sezon la toamnă!

Nu uitați, puteți urmări toate episoadele integrale pe AntenaPlay și segmente din ediții pe YouTube.

Vară COOL tuturor!