Știri

MediCOOL – Episodul despre Sare – Lider de Audiență!

111111

blog image

MediCOOL – Episodul despre Sare – Lider de Audiență!

Episodul 4 din sezonul 3 MediCOOL a fost în topul preferințelor telespectatorilor!

Ediția a răspuns celor mai arzătoare întrebări despre sare, în special dacă aceasta este sănătoasă sau nesănătoasă pentru noi.

Carmen Brumă și Dr. Mihal Pautov au cântărit și calculat consumul zilnic de sodiu din alimente și au explicat de ce este dăunător excesul de sodiu.

Episodul a continuat să exploreze diferite tipuri de sare dintre care controversata sare iodată cu endocrinologul dr. Emin Mammadov. Ei au discutat și despre noduli tiroidieni și care sunt pașii care trebuie urmați după ce descoperim că avem un nodul la tiroidă.

 Dr. Elena Popa și Dr. Mihail au vorbit despre sărurile de aluminiu din deodorante și diferența dintre un antiperspirant și un deodorant.

La rubrica de parenting, Dr. Mihail, Urania Cremene și invitata Alina Sorescu dau discutat despre frica de abandon, iar Urania le- oferit pașii ajutători pentru a obișnui un copil unui spațiu nou: planificarea în avans, obișnuirea treptată, nu păcălim copilul, desenarea unei hărți desenate care să ajute să se înțeleagă clar unde se află parinții și copilul.

Vă mulțumim că ați ales să ne fiți alături sâmbătă în număr mare! Vă așteptăm și săptămâna viitoare cu noi sfaturi medicale utile pentru sănătatea voastră!

Urmăriți-ne în fiecare sâmbătă la 12:00 pe Antena 1 și AntenaPlay, dar și pe YouTube și pe canalale noastre de social media (Facebook, Instagram, TikTok) !