Știri

MediCOOL – Din nou lider de audiență!

111111

blog image

MediCOOL – Din nou lider de audiență!

Cea mai cool emisiune de sănătate a fost din nou în topul preferințelor audiențelor!

Gazdele și invitații au venit cu multe informații vitale pe teme diverse precum întinerirea feței, mituri despre alunițe și cum ne afectează razele solare, dar și despre traumele ascunse în spatele unor obiceiuri pe care ni le creem.

Psihoterapeutul Mihai Albu și Carmen Brumă au oferit soluții pentru a înlocuirea obiceiurile compulsive iar medicul stomatolog Traian Comănescu a oferit sfaturi și interdicții pentru cei care au fațete dentare.

Efectele excesul expunerii la soare și a solarului, au fost explicate de către dr. Elena Popa și de către invitații ei Bianca și Mihai, supraviețuitori de melanom.

Deasemenea, co-gazda a tratat subiectul tratamentelor naturale pentru piele alături de invitata ei specială, artista Alexia Țalavutis. Am aflat cu această ocazie că băile cu ovăz sunt foarte benefice unei pieli dezhidratate, dar și faptul că sucul de lămâie folosit pe pielea care este ulterior expus la soare poate cauza o arsură.

Din partea echipei MediCOOL, ne bucurăm că aceste informații de sănătate ajung la un număr mare de oameni! Vă mulțumim că ne sunteți alături și vă așteptăm sâmbăta viitoare, de la 12 fix, la Antena 1 și pe AntenaPlay, pentru mai multe subiecte de interes din sfera medicală.