Știri

Hello CHEF revine cu un nou sezon!

111111

blog image

Hello CHEF revine cu un nou sezon!

Duminică, 27 februarie, de la ora 13:30, HelloCHEF revine la Antena 1 cu un nou sezon!

Gazda emisiunii, chef Roxana Blenche, alături de Carmen Brumă, te invită să descoperi în fiecare săptămână noi reţete delicioase, tehnici  impresioante de gătit și informații nutriționale.

Fiecare ediție aduce în bucătăria HelloCHEF câte o nouă vedetă care ne va împărtăşi proiectele sale recente, propriile experienţe culinare, și va participa la jocuri și discuții savuroase.

Ce ne spune chef Roxana Blenche despre noul sezon

       „Noul sezon Hello Chef va fi mult mai interesant, vom avea jocuri noi în timpul emisiunii, cât și invitați senzaționali. De asemenea, trebuie să mulţumesc echipei pe această cale, avem o bucătărie nou-nouţă, care respectă toate exigenţele mele. De abia aștept să înceapă, pentru că veţi descoperi o nouă Roxana, mult mai relaxată, iar preparatele, vă asigur că vor fi unele pe toate gusturile. Vom încerca şi de această dată să le oferim telespectatorilor cele mai tari ponturi legate de plating, pentru a impresiona şi cel mai pretenţios invitat la masă!”, a declarat chef Roxana Blenche.

Carmen brumă despre sezonul 3

    „Emisiunea aceasta este reţeta perfectă pentru relaxare, din punctul meu de vedere, mâncare bună, decor prietenos, invitaţi carismatici, informaţii despre alimentaţia sănătoasă, dar şi ponturi de gătit, plus o echipă chef Blenche – Brumă cu care sigur nu vă veţi plictisi!”, a povestit Carmen Brumă.

Printre invitații sezonului 3 se numără Andreea Bănică, Iulia Albu, Alexandra Stan, Connect-R, Laura Giurcanu, Cristina Ciobănaşu şi Alecsandru Dunaev, Mihai Morar şi mulţi alţii.

Ne vedem Duminică la 13:30 cu chef Roxana Blenche, Carmen Brumă și primul lor invitat: Connect-R !

Sursă: A1.ro