Știri

Hello Chef – Călătoria în China – este lider de audiență!

111111

blog image

Hello Chef – Călătoria în China – este lider de audiență!

Hello Chef, cea mai fresh emisune de cooking a revenit cu un nou sezon care îi va purta pe telespectatori în 16 călătorii culinarie extraordinare în jurul lumii!

În cel de-al doilea episod, chef Roxana Blenche a pornit călătoria explorând una dintre cele mai vechi gastrononmii ale lumii: ale Chinei, și a avut-o ca invitată pe Andreea Bălan, artista mult îndrăgită și jurată celei mai longevive emisiuni de divertisment din țară: Te cunosc de undeva.

Alături ele este mereu și Carmen Brumă, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor și a dezvăluit istoria preparatelor care definesc cultura mâncării chinezești.

Așadar, s-a gătit faimoasa supă Wonton și un desert cu biluțe de susan umplute cu pastă de fasole roșie. Au fost provocări iuți dar și jocuri distractive și mult dans și cântec.

Mulțumim tuturor pentru cî ne-ați fost alături în număr foarte mare și ne revedem cu un nou invitat și o nouă gastronomie de explorat săptămâna viitoare! 

Daca doriți să revedeți episodul, el se poate găsi oricând în format intergral pe AntenaPlay, și segmente din emisiune pe canalul nostru de YouTube: