Știri

MediCOOL – Episodul despre SOMN – Lider de Audiență!

111111

blog image

MediCOOL – Episodul despre SOMN – Lider de Audiență!

MediCOOL a revenit cu un nou sezon, cu de 3 ori mai multe sfaturi, de 3 ori mai multe experimente și de 3 ori mai multe suprize pentru telespectatori!

Episodul 2 din sezonul 3 în care gazdele și invitații au discutat toate aspectele unui somn liniștitor a fost lider de audiență!

Gazda emisiunii, Dr Pautov, a vorbit despre importanța calității somnului, beneficiile unui somn de dupămasă/de frumusețe și a explicat ciclurile somnului detaliat.

Medicul neurolog, Ioana Dunca, a oferit o soluție celor mai frecvente probleme care cauzează un somn precar: insomnii, depresii, anxietăți, prin terapia cu stimulare electro-magnetică transcraniană:

Psihoterapeutul Raluca Anton oferă tehnici utile pentru a avea un somn bun care ulterior îți înbunătățește calitatea vieții.

Am aflat efectele lipsei de somn la nivelul pielii de la dr. dermatolog Elena Popa iar Carmen Brumă, tehnician nutriționist și antrenor fitness ne-a arătat care sunt cele mai bune alimente pentru a avea un somn calitativ:

Un alt aspect discutat a fost efectele gadgeturilor asupra dezvoltării copiilor și cum ele afectează somnul. Expertul în parenting, Urania Cremene, recomandă ca unui coplil să i se dea acces la telefon după vârsta de doi ani.

Vă mulțumim că ați ales să ne fiți alături sâmbătă în număr mare! Vă așteptăm și săptămâna viitoare cu noi sfaturi medicale utile!