Știri

Cosmin și Maria – călătoria lor la Dancing on Ice!

111111

blog image

Cosmin și Maria – călătoria lor la Dancing on Ice!

O premiera absolută în România, emisiunea Dancing on Ice – Vis în Doi a debutat pe 5 Aprilie cu 9 perechi curajoase, formate dintr-o vedetă și un patinator profesionist.

Echipele luptă pentru Marele Premiu în valoare de 50.000 de euro, ce îi va reveni patinatorului profesionist din echipă pentru a-și realiza un vis măreț. Înainte de a ajunge acolo, însă, ei trebuie să îi impresioneze pe membrii juriului, format din patinatorii Cornel Gheorghe și Simona Pungă, și dansatorii Mihai și Elwira Petre. Dar și publicul de acasă trebuie convins deoarece aceștia își susțin perechea lor favorită prin SMS, astfel ponderea punctajului săptămânal este de 50% – juriu, 50% – telespectatori.

Echipa Cosmin & Maria și visul ei

Comediantul și actorul Cosmin Natanticu face echipă cu Maria Coroamă, antrenoare și multiplă campioană națională. Visul ei este să dezvolte o sală de pregătire pentru a ridică nivelul patinatorilor pe care îi antrenează în cadrul clubului său:

„Îmi doresc foarte mult să fac această sală de pregătire fizică, pentru ca sportivii să beneficieze de condițiile care există în lume” – Maria Coroamă.

Să urmărim parcusul lor:

12 Martie – Primul dans pe gheață

În premieră la Dancing on Ice, Cosmin și Maria au oferit un moment energizant, piperat cu umor și multe elemente tehnice pe o piesă nostalgică de sfârșit de anii 90, Canned Heat – Jamiroquai.

Emoțiile și-au spus cuvântul și spre finalul programului artistic, Natanticu a căzut, dar a demonstrat curaj și a continuat să patineze. Jurații au apreciat și au aplaudat momentul lor.

„E foarte important să știi să te ridici,” a remarcat Elwira Petre.

Astfel, cu notele juriului și votul telespectatorilor, Cosmin și Maria avansează în competiție.

19 Martie – Coloana sonoră a filmelor – Pirații din Caraibe

Prima ediție tematică din competiție, i-a transformat pe concurenți în personajele celor mai întrăgite și celebre filme din cinematografia internațională.

Prin magia Dancing on Ice – Vis în Doi, Cosmin Natanticu și Maria au devenit Jack Sparrow și Elizabeth Swann din Pirații din Caraibe și i-au impresionat pe jurați.

Abilitatea de a intra în personaje, modul armonios în care se completează unul pe altul, și elementele technice demonstrate clar de către cei doi, au fost câteva din observațiile jurațiilor Simona Pungă, Cornel Gheorghe, Mihai și Elwira Petre.

Punctajul obținut de la ei împreună cu voturile telespectatorilor, i-au clasat mai departe în concurs!

26 Martie – Seara stilurilor de dans – charleston

Pe 26 martie, Dancing on Ice – Vis în Doi a debutat seara stilurilor de dans. De la tango la rock’n roll și la disco, cele 7 perechi rămase în competiție au luptat să își păstreze locul în competiție și să ajungă mai aproape de marele premiu. 

Într-un număr energizant pe ritmuri de charleston, Cosmin Natanticu și Maria au surprins atât juriul cât și telespectatorii!

Juriul a punctat progresul, expresivitatea și dinamismul perechii. Deasemenea, faptul că Maria și Cosmin au ascultat de sfaturile lor și au incorporat elemente tehnice sugerate de câtre ei.

Așadar, Cosmin și Maria se califică la următoarea etapă în concurs.

2 Aprilie – Seara poveștilor – Rio

Seara poveștilor și a celor mai iubite desene animate a umplut platoul Dancing On Ice – Vis în Doi de nostalgie, culoare și magie!

Din nefericire, Cosmin și Maria au suferit accidente în cadrul repetițiilor, fapt ce a însemnat multe ședințe de recuperare fizică și a cauzat momente de tensiune în pereche. Pe lângă coregrafiile noi, toate echipele au fost nevoite să includă și un element tehnic impus de juriu în momentul lor artistic. Cu toate acestea, ei au dat dovadă de profesionalism și au oferit publicului, care i-a susținut timp de 5 săptămâni, un show de poveste și cu totul energizant!

Notele și observațiile juriului au reflectat faptul că emisiunea se aproprie cu pași repezi de Marea Finala iar exigențele lor în materie de dans, tehnică, expresivitate și patinaj cresc cu fiecare ediție. Astfel, punctajul obținut i-a trimis la duel unde au luptat pentru ultima șansă de a rămâne în competiție, dar nu a fost suficient să meargă mai departe.

Emoționați și recunoscători pentru experiență, Cosmin și Maria au mulțumit publicul, juriului și întregii echipe de producție înainte de a părăsi competiția Dancing on Ice – Vis în Doi:

„Mă simt foarte câștigat. Nu credeam vreodată că îmi voi pune patinele în picioare, darămite să patinez. Îi mulțumesc Mariei pentru răbdarea pe care a avut-o cu mine, pentru încurajările oferite și pentru tot ceea ce m-a învățat ”, a declarat Cosmin Natanticu.

„A fost o experiență foarte frumoasă cu ajutorul căreia mi-am readus aminte cum este să concurezi într-o competiție de patinaj. Dancing on Ice – Vis în doi a fost și o mare provocare întrucât Cosmin a trebuit să învețe acest sport de la zero, dar cu toate acestea consider că am ajuns într-un moment destul de avansat în competiție”, a adăugat Maria.

Sursă: A1.ro

Noi vă felicităm pentru tot parcursul vostru în competiție și pentru tot ce ați reușit să realizați! V-am urmărit în fiecare săptămână cu multă emoție și admirație ! Continuați să ne inspirați Cosmin și Maria!