Știri

Campania Zâmbim Sănătos continuă!

111111

blog image

Campania Zâmbim Sănătos continuă!

Săptămâna aceasta, Dream Film Production în parteneriat cu dr. stomatolog Alexandru Meroiu și o clinică de specialitate au continuat campania “Zâmbim Sănătos” la școliile gimnaziale nr. 2 din Voluntari și nr. 3 din Pipera, Voluntari.

Campania educaţională are ca obiectiv principal creșterea gradului de conştientizare privind importanţa igienei dentare, cu accent pe prevenţie și promovare a sănătății timpurii în rândul copiilor. Evenimentul, sprijinit de Primaria Voluntari, s-a bucurat de un real succes.

 

Printr-o prezentare dinamică și interactivă, dr. Meroiu i-a învățat pe cei 550 de copii din clasele pregătitoare și primare metoda corectă de curățare a dinților și riscul neglijării acesteia.

“Educația generațiilor tinere ar trebui sa fie prioritară! Atât prevenția, cât și buna îngrijire a corpului nostru trebuie implementată din timp, la vârste cât mai fragede. “Zâmbim Sănătos” este proiectul meu de suflet, șansa noastră de a ajuta generatiile tinere sa crească într-un mod armonios și sănătos. Educația este cea mai puternica arma prin care putem schimba lumea”, relatează dr. Meroiu despre proiect.