Știri

Bun venit Carmen Brumă şi Ana Barbu în echipa MediCOOL!

111111

blog image

Bun venit Carmen Brumă şi Ana Barbu în echipa MediCOOL!

Sezonul 2 al emisiunii de sănătate de la Antena 1 ce va avea premiera în această lună, vă aduce nenumărate suprize! Vă dezvăluim una dintre ele: Carmen Brumă şi Ana Barbu se vor alătura echipei MediCOOL.

Coach de fitness și nutriție, autoare și îndrăgita prezentatoare TV, Carmen Brumă ne va împărtăși secretele unei alimentații sănătoase, dar și cum să avem grijă de corpul nostru.

Deasemenea, prezentatoare și consultant certificat în somnul copiilor cu comunitate deosebit de frumoasă de mămici pe Instagram, Ana Barbu, va aborda subiecte despre sănătatea bebelușilor și a noilor părinți.

MEdicool aduce sfaturi specializate de sănătate pe înțelesul tuturor

Emisiunea ce a avut premieră anul trecut în toamnă, a găzduit o mulțime de invitați speciali, de la doctori de renume din țară la celebrități autohtone, și au împărtășit sfaturi medicale extrem de valoroase și ne-au oferit sfaturi și informații medicale pe înțelesul tuturor, acoperind un spectrum larg: sănătate mentală, fizică, somn, nutriţie şi sport, relații sociale, etc.

Împreună cu gazda emisiunii, dr. Mihail Pautov (medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni), şi cu dr. Elena Popa (medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetică Medicală), Carmen Brumă și Ana Barbu și-au propus să aducă telespectatorii și mai aproape de medici.

Ce au Mărturisit Carmen Brumă și Ana Barbu despre experiența Medicool

„Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potriveşte foarte bine şi care este în concordanţă cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile, adică alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă. Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitaţii noştri şi sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!”, a declarat Carmen Brumă.

„Sunt onorată să fac parte din echipa MediCOOL, formată din tineri profesionişti în domeniul lor, cool şi informaţi. Sper ca toată povestea experienţei mele de mamă, cu anxietăţi şi zâmbete, nesomn şi împliniri, frustrări şi bucurii să folosească şi altor părinţi care se află acum în acest carusel plin cu sentimente contradictorii şi întrebări. Abia aştept să dezbatem de-a fir a păr toate subiectele actuale din sfera parentingului, fără filtre”, a declarat Ana Barbu, consultant certificat în somnul copiilor.

Urmărește noul sezon MediCOOL în curând pe Antena 1 și nu uita să dai follow paginilor de social media pentru a fi la curent cu subiectele din emisiune.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/medicoolantena1

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/medicool_antena1

Sursă: A1.ro