Artist

Eliza Natanticu

about
Despre

Eliza Natanticu

Eliza Natanticu este un multi-talent: cantautoare, actriță, și dansatoare. Absolventă a liceului de artă secția coregrafie și a facultatății de teatru din cadrul Universității Hyperion, artista a avut prima apariție la show-ul Ex Factor de la Antena 1 în 2016. Prin cel mai recent single ai ei, Arde, a demonstrat calități de compozitor.

Artistă vizionară

Eliza a lansat un spectacol unic pe piața de evenimente din România, un Show Burlesque cu dansatoare și costume extravagante. De asemenea, are un band propriu cu care cântă la petreceri și evenimente private, abordând un playlist amplu de genuri muzicale.

Actriță: Teatru și TV

Ca actriță, a impresionat în piese de teatru de la Notarra și Odeon, dar și în seriale de televiziune: Trăzniții de la Prima TV, Lecții de Viață de la Pro TV, Triplu Sec de la Protv și show-ul Divertis Mall de la Antena1.

Concurentă Asia Express

În 2018 s-a căsătorit cu actorul și comediantul Cosmin Natanticu. Au concurat împreună în Sezonul 4 Asia Express de la Antena 1.

Talent Management

Artiștii noștri

Ne mândrim cu o paletă diversificată de vedete. De la actori, chefi și jurnaliști până la medici stomatologi sau influenceri rising stars.

Vezi toți artiștii