Artist

Chef Dragoș Bercea

about
Despre

Chef Dragoș Bercea

Chef Dragos Bercea a participat la prima ediție a show-ului culinar Top Chef de la Antena 1, ajungând în marea finală. Este o prezență constantă pe platourile de televiziune ca invitat în emisiunile La Măruță - PRO TV, Observator - Antena 1, Teo Show - Kanal D.

Concurent în competiții de top

Totodată a atras simpatia și atenția publicului în urma participării la competiții internaționale de cooking: în Germania, Austria, Luxemburg, Portugalia, Ungaria, Croația și China & competiții naționale din marile orașe: București, Cluj, Constanța.

Premiat cu aur

Premiat cu medalii de aur și argint la concursuri culinare din Moldova, Croația și Luxemburg, în prezent deține și manageriază împreună cu familia sa restaurantul Cabana Vânătorilor din Predeal și este R&D pentru compania City Grill România, participând la dezvoltarea celui mai mare proiect de delivery din București - City Grill Delivery.

Pasionat de călătorii și motoare

Îi place să călătorească și caută experiențe culinare în toată lumea. Este pasionat de motoare, sporturi de iarnă și ieșiri în natură.

Talent Management

Artiștii noștri

Ne mândrim cu o paletă diversificată de vedete. De la actori, chefi și jurnaliști până la medici stomatologi sau influenceri rising stars.

Vezi toți artiștii